Presto-Pilot Kft. Gütermann
Gütermann képviselet

(+36 20) 914-5457

(+36 1) 208-1294

Profil

  kezdőoldal, hírek
  cégünkről
  termékeink, akciók
  referenciák
  szaktanácsadás / ötletek
  kapcsolódó címek
  hírlevél fel/leiratkozás
  kapcsolat
MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Textilragasztó HT3 2cmx25m

Táska karabíner 2 gyűrűvel

Kapocs állítható, ezüstözött

Szaktanácsadás / ötletek

Festékek

Termékről

A Waco festékek családjában miondenki megtalálhatja a maga számára megfelelőt.
Az akril festékektől a fa festő filctollakon át az antik hatású festékekig menden felfedezhető.

Akril festéket számos felületen alkalmazhatunk (fa, fém, cserép, műanyag...) A kreatív technikák alapjaként ismert. A legkülönfélébb színváltozatok a standard színekbe, a modern színekben és a metáll színárnyalatokban is fellelhetők.

Gránit festék alkalmazásával durva, szemcsés hatást érünk el a felületen. Felhasználási területei: fa, kerámia, üveg, kő, fém ésa műanyag. Használatakor két rétegben vigyük fel a felületre, keresztben.

A struktúra festéket használva erezett mintákat tudunk a felületen létrehozzni. Ez a felület lehet kartonpapír, fa, kerámia, üveg, cserép, kő, fém vagy műanyag.

Mágneses festékkel egyszerűen készíthetjük el saját üzenőtáblánkat. Számos felületen alkalmazható: fa, fém, cserép, műanyag, kartonpapír, fal. Két rétegben kell felvinni, 24 óra száradás után festhetünk rá akrilfestékkel is különféle motívumokat is.

Különféle dekorációs képeket hozzhatunk létre a Colored Flakes festékkel. Márvány hatást kelt a felületen. Felhasználási felületek: üveg, porcelán, fém, fa vagy műanyag felületen.

A táblafestékkel lehetőségünk nyílik saját "iskolai" táblánkat megvalósítani. Száradás után (24óra) krétával írhatunk, rajzolhatunk rá.

Az úgynevezett újjfestékkel a gyerekek tudják kreatív ötleteiket megvalósítani. Minden korosztály használhatja. A festéket újjaikkal viszik fel a felületre, vízzel könnyen lemosható, nem mérgező.

Creaquelié festékkel cserepes hatást érünk el a felületen. Vízbázísú festék, a kontrasztokat megfesthetjük akril vagy window color festékkel. A repedések száradás hatására jelennek meg. A különböző Waco festékekkel összekeverhető, alkalmazható: fa, fém, cserép, üveg és műanyag felületen.

Az aqualux magasfényű lakkfesték ideális a kerámiák, porcelánok kifestéséhez, de alkalmazható más felületen is pl.: üveg, fém, fa, műanyag. kül-és beltéri festék. Sütőben 180 c fokon 1 óra elteltével fixálható (kerámiák és porcelánok esetében).

Az aqua-glass klasszikus üvegfesték. Jellemzői a fényesség, gyors száradás. Kedvelt a gyakorlott felhasználók körében.

A transparent feloldható hobby festék fényes hatású, ideális a kerámiák, porcelánok kő, műanyag fa és sok más felület festésére.

Az közismert Window Color, úgynevezett üvegmatrica festék. Ecset használata nélkül festhetünk vele. A megrajzolt motívumok száradás után lehúzhatók a fóliáról és felhelyezhetők az üvegfelületre, majd azok áthelyezhetők más helyre is.

A Carpet Color segítségével elkészíthetjük saját díszítésű lábtörlőnket. Vízbázísú, kizárólag durva szőnyegen alkalmazható. Hajszárítóval fixáljuk a felületen.

Textilfesték használata után az anyag 30 c fokon mosható, a festéket vasalóval fixáljuk az anyagon.

Akril festék.pdf    Carpet Color.pdf    Colored Flakes.pdf    Craquelée.pdf    Gyerekfesték.pdf    Fa termékek díszítése.pdf    Fára filctollal.pdf    Textilfestés.pdf    pearl maker.pdf   

 

Belépés
Termék kereső
Akciók
Kockagyöngyök fekete-szürke-fehér

Akril gyöngy 6mm, borvörös

Akril gyöngy 6mm, pink

Copyright ©2018 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Kapcsolat