Presto-Pilot Kft. Gütermann
Gütermann képviselet

(+36 20) 914-5457

(+36 1) 208-1294

Profil

  kezdőoldal, hírek
  cégünkről
  termékeink, akciók
  referenciák
  szaktanácsadás / ötletek
  kapcsolódó címek
  hírlevél fel/leiratkozás
  kapcsolat
MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Gütermann metáll cérna W 331

Szoknyatű 60mm, ezüst

Gütermann farmervarró cérna

Szaktanácsadás / ötletek

Festékek

Termékről

A Waco festékek családjában miondenki megtalálhatja a maga számára megfelelőt.
Az akril festékektől a fa festő filctollakon át az antik hatású festékekig menden felfedezhető.

Akril festéket számos felületen alkalmazhatunk (fa, fém, cserép, műanyag...) A kreatív technikák alapjaként ismert. A legkülönfélébb színváltozatok a standard színekbe, a modern színekben és a metáll színárnyalatokban is fellelhetők.

Gránit festék alkalmazásával durva, szemcsés hatást érünk el a felületen. Felhasználási területei: fa, kerámia, üveg, kő, fém ésa műanyag. Használatakor két rétegben vigyük fel a felületre, keresztben.

A struktúra festéket használva erezett mintákat tudunk a felületen létrehozzni. Ez a felület lehet kartonpapír, fa, kerámia, üveg, cserép, kő, fém vagy műanyag.

Mágneses festékkel egyszerűen készíthetjük el saját üzenőtáblánkat. Számos felületen alkalmazható: fa, fém, cserép, műanyag, kartonpapír, fal. Két rétegben kell felvinni, 24 óra száradás után festhetünk rá akrilfestékkel is különféle motívumokat is.

Különféle dekorációs képeket hozzhatunk létre a Colored Flakes festékkel. Márvány hatást kelt a felületen. Felhasználási felületek: üveg, porcelán, fém, fa vagy műanyag felületen.

A táblafestékkel lehetőségünk nyílik saját "iskolai" táblánkat megvalósítani. Száradás után (24óra) krétával írhatunk, rajzolhatunk rá.

Az úgynevezett újjfestékkel a gyerekek tudják kreatív ötleteiket megvalósítani. Minden korosztály használhatja. A festéket újjaikkal viszik fel a felületre, vízzel könnyen lemosható, nem mérgező.

Creaquelié festékkel cserepes hatást érünk el a felületen. Vízbázísú festék, a kontrasztokat megfesthetjük akril vagy window color festékkel. A repedések száradás hatására jelennek meg. A különböző Waco festékekkel összekeverhető, alkalmazható: fa, fém, cserép, üveg és műanyag felületen.

Az aqualux magasfényű lakkfesték ideális a kerámiák, porcelánok kifestéséhez, de alkalmazható más felületen is pl.: üveg, fém, fa, műanyag. kül-és beltéri festék. Sütőben 180 c fokon 1 óra elteltével fixálható (kerámiák és porcelánok esetében).

Az aqua-glass klasszikus üvegfesték. Jellemzői a fényesség, gyors száradás. Kedvelt a gyakorlott felhasználók körében.

A transparent feloldható hobby festék fényes hatású, ideális a kerámiák, porcelánok kő, műanyag fa és sok más felület festésére.

Az közismert Window Color, úgynevezett üvegmatrica festék. Ecset használata nélkül festhetünk vele. A megrajzolt motívumok száradás után lehúzhatók a fóliáról és felhelyezhetők az üvegfelületre, majd azok áthelyezhetők más helyre is.

A Carpet Color segítségével elkészíthetjük saját díszítésű lábtörlőnket. Vízbázísú, kizárólag durva szőnyegen alkalmazható. Hajszárítóval fixáljuk a felületen.

Textilfesték használata után az anyag 30 c fokon mosható, a festéket vasalóval fixáljuk az anyagon.

Akril festék.pdf    Carpet Color.pdf    Colored Flakes.pdf    Craquelée.pdf    Gyerekfesték.pdf    Fa termékek díszítése.pdf    Fára filctollal.pdf    Textilfestés.pdf    pearl maker.pdf   

 

Belépés
Termék kereső
Akciók
Akril gyöngy 6mm, zöld

Műanyag gyöngyök,...

Akril gyöngy 6mm, fukszia

Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Kapcsolat